openingstijden Ma - Vr 08:30 - 17:30

Over ons

Werken bij Siderian

Werken bij

Siderian B.V. is opgericht in 2016 en wij hebben een innovatieve visie: we helpen organisaties het beste uit henzelf te halen. Dat vinden we ook belangrijk voor onze mensen.

Pas jij in ons team?

Omdat wij een relatief jonge, snelgroeiende organisatie zijn, is er veel mogelijk. Niet alle procedures zijn vastgelegd, daarom vragen we wat flexibiliteit en jouw open blik voor het opbouwen van de organisatie. We helpen organisaties zich te verbeteren – op alle mogelijke vlakken – en vinden het daarom belangrijk dat je goed met mensen overweg kunt.

Wat je van ons mag verwachten

Een vriendelijke, open werksfeer waarin je mening op prijs wordt gesteld. Kwaliteit, loyaliteit en hard werken wordt beloond, maar een juiste werk-privé balans vinden we minstens zo belangrijk. Wij vinden het belangrijk dat je doet waar je blij van wordt en helpen je graag met je persoonlijke ontwikkeling.

Siderian
  • Jouw mening en ideeën zijn belangrijk
  • De persoon staat altijd voorop

Wij zijn op zoek naar:

Stel je eigen (Business)-IT stageopdracht samen bij Siderian!

Studenten, omscholers en herintreders welkom.

Je bent bezig met je studie en je wilt al ervaring opdoen bij een organisatie? Of zoek je een afstudeerstage? Of heb je al een carrière, maar wil je je laten omscholen? Of kom je weer terug op de arbeidsmarkt? Bij Siderian kan dit binnen een prettige werkomgeving op kantoor, thuis of bij een klant. We hebben geen vastomlijnde stageopdrachten: die stellen wij gezamenlijk op! Zo lever je samen met ons een resultaat waardoor je (nieuwe) carrière met een voorsprong begint.

Spreekt ons bedrijf je aan?

Maar staat er geen vacature op jouw vakgebied bij? Stuur dan een open sollicitatie, met motivatie en je cv, naar Nash Hoogwater.

Collega’s over werken bij Siderian:

Ik ondersteun klanten bij BPM- en Business Intelligence-trajecten. We ondersteunen met advies en analyse, maar ook door processen en dashboards te ontwerpen. Door intensief met de klant samen te werken, zorgen we ervoor dat de door Siderian geleverde diensten bijdragen bij het behalen van de organisatiedoelstellingen.

De meeste dagen werk ik bij een klant op kantoor; momenteel draai ik mee in een BPM-implementatietraject. Omdat we daar met de SCRUM-methode werken, bestaat elke dag uit een daily stand-up. Dan nemen we met het hele team de stand van zaken door. Buiten vaste rituelen biedt mijn werk erg veel variatie: een dag kan bestaan uit het ophalen van behoeften bij gebruikers of het beheren van bestaande processen, of het ontwerpen en bouwen van geheel nieuwe processen.

Siderian is een overzichtelijke organisatie, waarin open wordt gecommuniceerd; daardoor voel ik me zeer betrokken bij het bedrijf. Daarnaast vind ik het erg gaaf dat we als werknemers onze ideeën kunnen delen over strategische vraagstukken. Tot slot vind ik het heel belangrijk dat je werkgever je in staat stelt jezelf teblijven ontwikkelen. Ook hier biedt Siderian volop mogelijkheden voor.

Marco

Marco

Consultant, Siderian

Na mijn studie informatica ben ik op zoek gegaan naar een organisatie die een integrale aanpak hanteert omtrent het bedenken en implementeren van IT-oplossingen. Ik wilde graag aan de slag in een organisatie die de link legt tussen Business Proces Management en Business Intelligence. Na wat zoeken liep ik tegen de BI/BPM-vacature aan bij Siderian, die exact beschreef wat ik voor ogen had.

Ik werk fulltime bij een woningcorporatie, waar ik onderdeel maak van een DevOps team dat middels een BPM-suite de bedrijfsprocessen van de organisatie automatiseert. Ik houd me dagelijks bezig met het ontwikkelen, inrichten en verbeteren van functionaliteiten in deze BPM-suite, zodat gebruikers in deze applicatie zo efficiënt mogelijk kunnen werken.

Ik waardeer dat ik bij Siderian de mogelijkheid heb om mezelf te kunnen ontwikkelen als consultant, op zowel technisch als op communicatief gebied. Ook vind ik het prettig dat er bij Siderian een open bedrijfscultuur heerst.

Walid

Walid

Consultant, Siderian

Via via ben ik bij Siderian terecht gekomen en ik doe hier eigenlijk van alles: van marketingcommunicatie tot sales en administratie. Mijn werkdag is dan ook geen dag hetzelfde; ik houd bijvoorbeeld de e-mailinbox bij, denk mee op strategisch vlak en schrijf een vacature uit. En op andere dagen schrijf- en redigeer ik teksten voor de website. Heel leuk en divers! Bij Siderian zijn de lijntjes kort, schakelen we snel en worden initiatieven gewaardeerd.

Desiree

Désirée

Office Manager, Siderian

Ik word vooral geleid door mijn agenda en heb eigenlijk niet een ‘doorsnee’ werkdag. Naast allerlei werkzaamheden op het gebied van strategie, sales en marketing, stuur ik de ontwikkelaars en de consultants aan.

Daarnaast sta ik nog geregeld met de ‘voeten in de modder’ bij onze opdrachtgevers, voor het ontleden van complexe vraagstukken en allerhande projecten.

Ik ben er trots op dat wij een transparante organisatie zijn, waar alles mogelijk is en mensen voorop staan. Samen maken we het verschil bij onze opdrachtgevers.

Nash Hoogwater

Managing director / oprichter, Siderian

Wil je net als Omnia Wonen ook meer controle op datakwaliteit?

Keuzehulp

Welke uitdagingen ervaar je met je bedrijf?

"Binnen onze organisatie worden processen/activiteiten uitgevoerd waarbij meerdere applicaties en personen bij betrokken zijn. Hierbij worden gegevens uitgewisseld en hebben diverse collega’s een stukje verantwoordelijkheid over het proces."

Zeker!
Ongeveer, we maken gebruik van diverse applicaties die ieder hun doel hebben, ook worden gegevens uitgewisseld met collega's die het proces verder oppakken en uitvoeren.
Nee, wij gebruiken één applicatie per proces/activiteit, waarbij er vaak één iemand het volledige proces uitvoert.

"Over onze hele organisatie heen worden beslissingen genomen. Deze beslissingen zijn voor >90% gebaseerd op kwalitatieve, recente informatie. Deze informatie is afkomstig uit onder andere activiteiten die ik samen met mijn collega's uitvoer én informatie omtrent onze klanten."

Nee, beslissingen worden genomen op basis van gevoel en wat er wordt 'gezien' in de organisatie.
Geen idee, ik houd me daar (nog) niet mee bezig.
Zeker! Sturingsinformatie is volledig gebaseerd op wat er écht gebeurd en is visueel inzichtelijk voor ons

"Bij het uitvoeren van processen maken we gebruik van diverse applicaties, waarbij we in sommige gevallen 'dezelfde' gegevens nogmaals moeten invullen in een andere applicatie. Hierbij komen foutjes en/of dubbelingen wel eens voor."

Ja, sommige applicaties vereisen dezelfde informatie als anderen, hierdoor moeten we soms dezelfde gegevens invullen in diverse applicaties.
Ja, dit heeft al diverse keren tot fouten geleid (een naam die in de ene applicatie wel goed staat, in de andere met een letter te veel).
Nee, we werken niet met meerdere applicaties die dezelfde informatie vereisen, dus fouten worden ook niet gemaakt in de invoer.
Volgende vraag

Privacyverklaring | Disclaimer

© Copyright 2024 Siderian B.V. - Website door Company Fuel