openingstijden Ma - Vr 08:30 - 17:30

Disclaimer

Siderian B.V. en haar medewerkers besteed veel zorg en aandacht aan hetgeen is opgenomen in deze onderliggende website van Siderian B.V.. Wij kunnen echter op geen enkel moment instaan voor de volledigheid, juistheid of actualiteit, in enige vorm, van de gegevens en inhoud van deze website. Siderian B.V. accepteert dan ook geen enkele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de juistheid van de getoonde informatie en mogelijke directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die zou kunnen voortvloeien uit of verband houdt met het gebruik van deze website, de getoonde informatie, ongeacht of de website wel of niet op enig moment beschikbaar of bereikbaar is.

Siderian is niet verantwoordelijke noch aansprakelijk voor eventueel genoemde links naar andere websites, de inhoud van die sites en de wijze waarop die sites met uw (persoons)gegevens omgaat.

Mogelijke vermeldingen van handelsmerken, merknamen en merklogo’s zijn in eigendom van de desbetreffende rechtspersonen.

Siderian is compliant met de Wet bescherming persoonsgegevens en de General Data Protection Regulation per 25 mei 2018.

Keuzehulp

Welke uitdagingen ervaar je met je bedrijf?

"Binnen onze organisatie worden processen/activiteiten uitgevoerd waarbij meerdere applicaties en personen bij betrokken zijn. Hierbij worden gegevens uitgewisseld en hebben diverse collega’s een stukje verantwoordelijkheid over het proces."

Zeker!
Ongeveer, we maken gebruik van diverse applicaties die ieder hun doel hebben, ook worden gegevens uitgewisseld met collega's die het proces verder oppakken en uitvoeren.
Nee, wij gebruiken één applicatie per proces/activiteit, waarbij er vaak één iemand het volledige proces uitvoert.

"Over onze hele organisatie heen worden beslissingen genomen. Deze beslissingen zijn voor >90% gebaseerd op kwalitatieve, recente informatie. Deze informatie is afkomstig uit onder andere activiteiten die ik samen met mijn collega's uitvoer én informatie omtrent onze klanten."

Nee, beslissingen worden genomen op basis van gevoel en wat er wordt 'gezien' in de organisatie.
Geen idee, ik houd me daar (nog) niet mee bezig.
Zeker! Sturingsinformatie is volledig gebaseerd op wat er écht gebeurd en is visueel inzichtelijk voor ons

"Bij het uitvoeren van processen maken we gebruik van diverse applicaties, waarbij we in sommige gevallen 'dezelfde' gegevens nogmaals moeten invullen in een andere applicatie. Hierbij komen foutjes en/of dubbelingen wel eens voor."

Ja, sommige applicaties vereisen dezelfde informatie als anderen, hierdoor moeten we soms dezelfde gegevens invullen in diverse applicaties.
Ja, dit heeft al diverse keren tot fouten geleid (een naam die in de ene applicatie wel goed staat, in de andere met een letter te veel).
Nee, we werken niet met meerdere applicaties die dezelfde informatie vereisen, dus fouten worden ook niet gemaakt in de invoer.
Volgende vraag

Privacyverklaring | Disclaimer

© Copyright 2024 Siderian B.V. - Website door Company Fuel