Over ons

Onze specialisten verbeteren organisaties, op het gebied van (complexe) processen, mensen, data en ICT. We hebben onze sporen verdiend bij zowel profit- als non-profit organisaties.

Met onze diepgaande kennis van ICT, diverse markten en bedrijfsprocessen, werken wij voornamelijk op het grensgebied tussen ICT en Business. Ook ontwikkelen we hoogkwalitatieve producten voor het inzichtelijk maken van bedrijfsprocessen en bedrijfsgegevens. Waar nodig werken we ook mee aan programma’s en projecten om onze handen uit de mouwen te steken!

Onze missie

Onze missie is het helpen verbeteren van organisaties, zodat zij optimaal kunnen presteren. Wij leveren organisatiespecialisten met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van Lean Six Sigma, BPM(N), Business Intelligence en Data Management. Zij bieden kennis, handvatten en tools aan (hoger) management, zodat zij zich losmaken van de ‘waan van alledag’ en zich bezighouden met het verbeteren van de bedrijfsvoering – met de doelstellingen en bedrijfsambities voor ogen. 

Aan onze trajecten liggen de bedrijfsambities ten grondslag; waar wilt u naartoe? Wij brengen deze ambities binnen handbereik, door alle facetten van de organisatie (processen, mensen, ICT, data en machines) te harmoniseren en knelpunten op te lossen.

Na invoering van Siderian Performance Management is uw organisatie klaar voor de toekomst:

  • organisatie-brede focus op het behalen van doelstellingen, continu verbeteren en het creëren van waarde voor de klant
  • iedereen doet waar hij goed in is (en blij van wordt!)
  • medewerkers worden ondersteund door techniek in plaats van andersom
  • dagelijkse processturing met actiegerichte dashboards
  • en hierdoor een verbeterde procesperformance, hogere klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid

Onze visie

Onze samenleving wordt steeds transparanter en complexer. Dit proces zien we ook sterk terug in bedrijfssystemen. De complexiteit van data, en de daarmee samenhangende informatie, wordt steeds groter. Onze visie is eenvoud. In samenwerking met onze opdrachtgevers, ontwikkelen wij instrumenten voor een helder zicht op complexe gegevens. Zodat je kunt observeren, (bij)sturen en verbeteren. 

Met heldere inzichten op naar een heldere toekomst! 

Introductie

Op zondag 21 juni 2020 waren wij te gast bij het televisieprogramma de Barometer dat uitgezonden wordt op RTL-Z. In een item van twee minuten hebben wij de kijker meegenomen in wat wij doen en waar wij voor staan. Heb je de aflevering niet gezien dan kan je deze hier op je gemak bekijken.

Ken je Siderian nog niet zo goed, dan is dit een leuke introductie van onze diensten en ons platform Siderian Cloud.

Ga door naar:

Onze werkwijze

Lees meer over hoe wij met onze klanten processen optimaliseren. 

Lean Six Sigma

Aan de slag met Lean Six Sigma om uw processen te stroomlijnen

Plan intakegesprek

Samen kijken we wat
de beste oplossing is voor u.

Spacelab 43
3824 MR Amersfoort

Telefoon: 085 130 1833

E-mail: info@siderian.com

Indien op deze website prijzen worden genoemd, ongeacht de valuta,
zijn deze altijd exclusief BtW. 

© 2021 Siderian B.V.


FOLLOW US