openingstijden Ma - Vr 08:30 - 17:30
Over ons

Onze specialisten verbeteren
organisaties

aboutus

Over ons

Onze specialisten verbeteren organisaties, op het gebied van (complexe) processen, mensen, data en ICT. We hebben onze sporen verdiend bij zowel profit- als non-profit organisaties.

Met onze diepgaande kennis van ICT, diverse markten en bedrijfsprocessen, werken wij voornamelijk op het grensgebied tussen ICT en Business. Ook ontwikkelen we hoogkwalitatieve producten voor het inzichtelijk maken van bedrijfsprocessen en bedrijfsgegevens. Waar nodig werken we ook mee aan programma’s en projecten om onze handen uit de mouwen te steken!

Onze visie

Onze samenleving wordt steeds transparanter en complexer. Dit proces zien we ook sterk terug in bedrijfssystemen. De complexiteit van data, en de daarmee samenhangende informatie, wordt steeds groter. Onze visie is eenvoud. In samenwerking met onze opdrachtgevers, ontwikkelen wij instrumenten voor een helder zicht op complexe gegevens. Zodat je kunt observeren, (bij)sturen en verbeteren.

Met heldere inzichten op naar een heldere toekomst!

Onze missie

Onze missie wordt steeds transparanter en complexer. Dit proces zien we ook sterk terug in bedrijfssystemen. De complexiteit van data, en de daarmee samenhangende informatie, wordt steeds groter. Onze visie is eenvoud. In samenwerking met onze opdrachtgevers, ontwikkelen wij instrumenten voor een helder zicht op complexe gegevens. Zodat je kunt observeren, (bij)sturen en verbeteren.

Met heldere inzichten op naar een heldere toekomst!

missie

Een greep uit ons team

Team

Nash Hoogwater

Eigenaar

Richard Meier

Sales Manager

Siderian in de media

Op zondag 21 juni 2020 waren wij te gast bij het televisieprogramma de Barometer dat uitgezonden wordt op RTL-Z. In een item van twee minuten hebben wij de kijker meegenomen in wat wij doen en waar wij voor staan. Heb je de aflevering niet gezien dan kan je deze hier op je gemak bekijken.

Ken je Siderian nog niet zo goed, dan is dit een leuke introductie van onze diensten en ons platform Siderian Cloud.

Wij zijn op zoek naar:

Stel je eigen (Business)-IT stageopdracht samen bij Siderian!

Studenten, omscholers en herintreders welkom.

Je bent bezig met je studie en je wilt al ervaring opdoen bij een organisatie? Of zoek je een afstudeerstage? Of heb je al een carrière, maar wil je je laten omscholen? Of kom je weer terug op de arbeidsmarkt? Bij Siderian kan dit binnen een prettige werkomgeving op kantoor, thuis of bij een klant. We hebben geen vastomlijnde stageopdrachten: die stellen wij gezamenlijk op! Zo lever je samen met ons een resultaat waardoor je (nieuwe) carrière met een voorsprong begint.

Gratis en vrijblijvend intake gesprek

Met een uurtje babbelen weet je het verbeterpotentieel voor jouw organisatie

Keuzehulp

Welke uitdagingen ervaar je met je bedrijf?

"Binnen onze organisatie worden processen/activiteiten uitgevoerd waarbij meerdere applicaties en personen bij betrokken zijn. Hierbij worden gegevens uitgewisseld en hebben diverse collega’s een stukje verantwoordelijkheid over het proces."

Zeker!
Ongeveer, we maken gebruik van diverse applicaties die ieder hun doel hebben, ook worden gegevens uitgewisseld met collega's die het proces verder oppakken en uitvoeren.
Nee, wij gebruiken één applicatie per proces/activiteit, waarbij er vaak één iemand het volledige proces uitvoert.

"Over onze hele organisatie heen worden beslissingen genomen. Deze beslissingen zijn voor >90% gebaseerd op kwalitatieve, recente informatie. Deze informatie is afkomstig uit onder andere activiteiten die ik samen met mijn collega's uitvoer én informatie omtrent onze klanten."

Nee, beslissingen worden genomen op basis van gevoel en wat er wordt 'gezien' in de organisatie.
Geen idee, ik houd me daar (nog) niet mee bezig.
Zeker! Sturingsinformatie is volledig gebaseerd op wat er écht gebeurd en is visueel inzichtelijk voor ons

"Bij het uitvoeren van processen maken we gebruik van diverse applicaties, waarbij we in sommige gevallen 'dezelfde' gegevens nogmaals moeten invullen in een andere applicatie. Hierbij komen foutjes en/of dubbelingen wel eens voor."

Ja, sommige applicaties vereisen dezelfde informatie als anderen, hierdoor moeten we soms dezelfde gegevens invullen in diverse applicaties.
Ja, dit heeft al diverse keren tot fouten geleid (een naam die in de ene applicatie wel goed staat, in de andere met een letter te veel).
Nee, we werken niet met meerdere applicaties die dezelfde informatie vereisen, dus fouten worden ook niet gemaakt in de invoer.
Volgende vraag

Privacyverklaring | Disclaimer

© Copyright 2024 Siderian B.V. - Website door Company Fuel