Siderian Cloud

Siderian Performance Management omvat onder andere uw processen, datamanagement en informatievoorziening. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij zelf tools en dashboards ontwikkeld om een optimalisatietraject in gang te zetten en te ondersteunen: Siderian Cloud.

Onze training en coaching via Siderian Performance Management, de Lean Six Sigma-managementstrategie en de tools van Siderian Cloud zijn toepasbaar op allerlei typen organisaties en branches. Vrijwel iedere organisatie die graag wil optimaliseren kan ermee aan de slag. Wilt u op korte termijn:

  • Knelpunten in de organisatie oplossen?
  • Meer omzet genereren?
  • Kosten verlagen?
  • Klanttevredenheid verhogen?

Lees hieronder meer over de drie pijlers van Siderian Cloud.

 

Procesmanagement

Meet de prestaties van uw bedrijf met Siderian Process Management; wij vertalen gedetailleerde operationele informatie naar overzichtelijke dashboards. Daarop ziet u direct knelpunten en afwijkingen in uw bedrijfsprocessen.
Uw bedrijfsdata wordt verzameld via intelligente- en flexibele workflows. De gebruikers van deze workflows (interne medewerkers en ketenpartners) voegen kennis toe en hebben direct toegang tot alle informatiebronnen en business services/API’s van de organisatie.

Datamanagement

Focus op uw datamanagement met Siderian Data Management: een cloud-gebaseerd product waarmee u automatisch datakwaliteit meet en inzichtelijk maakt.

De datamanagement module bevat een centrale opslagplek voor al uw definities en specificaties van KPI’s, informatie, data en onderlinge relaties. Binnen de data governance organisatie bekijkt u via het Siderian Data Governance dashboard de datakwaliteit. Daarnaast zet u acties in een workflow om data te corrigeren of om processen te optimaliseren.

Business Intelligence

Met Siderian Business Intelligence, maken wij uw strategische, tactische en operationele informatie zichtbaar. Hiermee houdt u uw vorderingen om bedrijfsdoelstellingen te halen, nauwlettend in de gaten.

Met vastgestelde KPI’s, in een solide datawarehouse, visualiseren wij uw performance indicators op heldere en eenduidige wijze. Waar nodig zorgen wij voor realtime ontsluiting van uw bronnen, waardoor de dashboards vrijwel geen latentie bevatten. Vraagstukken over definities van getoonde KPI’s en de (gemeten) datakwaliteit van de onderliggende data zijn met één klik beantwoord.

Ga door naar

Werkwijze

Snelle resultaten met de werkwijze van Siderian. 

Lean Six Sigma

Verbetermethodes die streven naar operational excellence.

Plan intakegesprek

Samen kijken we wat de beste oplossing is voor u.

Spacelab 43
3824 MR Amersfoort

Indien op deze website prijzen worden genoemd, ongeacht de valuta,
zijn deze altijd exclusief BtW. 

© 2020 Siderian B.V.


FOLLOW US

OVERIGE PAGINA'S

Spacelab 43
3824 MR in Amersfoort

KvK nr. 65454014
BTW nr. NL856119052B01

Indien op deze website prijzen worden genoemd, ongeacht de valuta, zijn deze altijd exclusief BtW. 

© 2020 Siderian B.V.