openingstijden Ma - Vr 08:30 - 17:30
Trainingen

Trainingen en workshops

Introductie

Zoekt u een toegespitste training die aansluit bij uw optimalisatie-initiatief op gebied van Lean Six Sigma, BPM(N), Business Intelligence en/of Datamanagement? Siderian biedt verschillende ondersteunende trainingen en workshops om het beoogde resultaat van uw verbeter- en ontwikkelprojecten te versterken.

Ook kunnen we leidinggevenden door coaching begeleiden in het implementeren en borgen van veranderprogramma’s waarin zij een management-rol hebben. Of het nou gaat om bewustwording, kennismaking, acceptatie, verdieping, borging of leiden van veranderingen, Siderian helpt u in elke fase verder!

Trainingen en workshops overzicht

Lean inspiratie workshop

Kenmerken van de Lean inspiratie workshop: Ontdek de toegevoegde waarde van Lean Six Sigma voor uw organisatie Geschikt voor iedereen, specifieke vooropleiding of kennisniveau niet nodig Ervaar de meest kenmerkende Lean-principes, o.a. in een korte praktijkcase Zie hoe Siderian Cloud Lean Six Sigma digitaal ondersteunt en faciliteert Slechts €950,- per team (max. 12 personen) Dagdeel Ervaar interactief [...]

Scripting basis

Kenmerken van de training Scripting basis: Leer de standaard taalconstructies voor scripting Pas een generieke aanpak toe voor het schrijven van scripts Geschikt voor iedereen, specifieke vooropleiding of kennisniveau niet nodig Een van de leukste en meest praktijkgerichte trainingen die u kunt volgen Slechts €300,- excl. BTW Dagdeel In deze introductie-workshop leert u wat u kunt [...]

BPMN 2.0 Advanced

Kenmerken van de training BPMN 2.0 Advanced: Leer wat de meerwaarde van BPMN 2.0 voor uw organisatie is Modelleer zelf in BPMN 2.0 tijdens de training met de belangrijkste symbolen Verklaar bestaande (voorbeeld)procesmodellen in BPMN 2.0 Creëer BPMN 2.0 procesontwerpen, geschikt voor automatisering in een iBPMS Geen specifieke vooropleiding nodig, HBO kennisniveau wordt verwacht Een [...]

BPMN 2.0 Fundamentals

Kenmerken van de training BPMN 2.0 Fundamentals: Leer wat de meerwaarde van BPMN 2.0 voor uw organisatie is Modelleer zelf in BPMN 2.0 tijdens de training met de belangrijkste symbolen Verklaar bestaande (voorbeeld)procesmodellen in BPMN 2.0 Geen specifieke vooropleiding nodig, HBO kennisniveau wordt verwacht Een van de leukste en meest praktijkgerichte trainingen die u kunt [...]

Keuzehulp

Welke uitdagingen ervaar je met je bedrijf?

"Binnen onze organisatie worden processen/activiteiten uitgevoerd waarbij meerdere applicaties en personen bij betrokken zijn. Hierbij worden gegevens uitgewisseld en hebben diverse collega’s een stukje verantwoordelijkheid over het proces."

Zeker!
Ongeveer, we maken gebruik van diverse applicaties die ieder hun doel hebben, ook worden gegevens uitgewisseld met collega's die het proces verder oppakken en uitvoeren.
Nee, wij gebruiken één applicatie per proces/activiteit, waarbij er vaak één iemand het volledige proces uitvoert.

"Over onze hele organisatie heen worden beslissingen genomen. Deze beslissingen zijn voor >90% gebaseerd op kwalitatieve, recente informatie. Deze informatie is afkomstig uit onder andere activiteiten die ik samen met mijn collega's uitvoer én informatie omtrent onze klanten."

Nee, beslissingen worden genomen op basis van gevoel en wat er wordt 'gezien' in de organisatie.
Geen idee, ik houd me daar (nog) niet mee bezig.
Zeker! Sturingsinformatie is volledig gebaseerd op wat er écht gebeurd en is visueel inzichtelijk voor ons

"Bij het uitvoeren van processen maken we gebruik van diverse applicaties, waarbij we in sommige gevallen 'dezelfde' gegevens nogmaals moeten invullen in een andere applicatie. Hierbij komen foutjes en/of dubbelingen wel eens voor."

Ja, sommige applicaties vereisen dezelfde informatie als anderen, hierdoor moeten we soms dezelfde gegevens invullen in diverse applicaties.
Ja, dit heeft al diverse keren tot fouten geleid (een naam die in de ene applicatie wel goed staat, in de andere met een letter te veel).
Nee, we werken niet met meerdere applicaties die dezelfde informatie vereisen, dus fouten worden ook niet gemaakt in de invoer.
Volgende vraag

Privacyverklaring | Disclaimer

© Copyright 2024 Siderian B.V. - Website door Company Fuel